Palvelumme

Lääkäripalvelut

Monipuoliset ja ammattitaitoiset lääkäripalvelut vaivattomasti, nopeasti ja yksilöllisesti. Tule kuunnelluksi ja saa juuri sinulle henkilökohtaisesti suunniteltua hoitoa, sekä apua!

Kuntoutuspalvelut

Klinikkasin hoitovalikoimasta juuri Sinulle sopivat monipuoliset kuntoutuspalvelut. Kuntoutuksesi suunnitellaan sinulle sopivalla tavalla, tarvittaessa yhtä tai useampaa asiantuntijaa hyödyntäen. 

Muut palvelut

Osteopatia

Hoidamme osteopatialla kaikkia henkilöitä vauvoista ikäihmisiin. Hoito suunnitellaan vastaamaan asiakkaan kehon tarvetta ja toimintakykyä.

Fysioterapia

Fysioterapian avulla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia toimintakyvyn ongelmia. Tutustu fysioterapiapalveluihimme alta.

Hieronta

Hieronnasta apua kipeytyneisiin lihasperäisiin kiputiloihin. Hierojillamme on hyvät valmiudet myös edistää niveliesi liikkuvuutta ja ehkäistä kipua.

Jalkaterapia

Jalkaterapian avulla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia toimintakyvyn ongelmia. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää akupunktiopalveluistamme.

Ravitsemusterapia

Ravitsemuksen avulla voidaan hoitaa tai jopa ennaltaehkäistä monia yleisiä terveysongelmia, kuten verenpainetautia, kohonneita kolesteroliarvoja, diabetesta ja suolistovaivoja.

Akupunktio

Akupunktion avulla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia toimintakyvyn ongelmia. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää akupunktiopalveluistamme.

Kätilön palvelut ja ultraäänitutkimukset

Lapsen odotus ja syntymä ovat elämän suuria asioita, jotka tuottavat valtavasti iloa. Tämän ilon ja onnen ohella odotukseen voi liittyä myös mieltä askarruttavia asioita. Klinikkasilta saat laadukkaat vauvan ultraäänitutkimukset kaikissa raskauden vaiheissa.

Psykologia

Psykologin tutkimuksiin kuuluvat mm. kehitystason arviot, koulukypsyysarviot, oppimisvaikeustutkimukset, neuropsykiatriset psykologin arviot (esim. ADHD-arviot ja autismin piirteiden kartoitukset) sekä tunne-elämän kartoitukset.

Terveydenhoitajan vastaanotto ja laboratoriopalvelut

Terveydenhoitajan vastaanotolle voit saapua esimerkiksi ennen lääkärikäyntiä. Käymme yhdessä läpi esitiedot, lääkehoidon sekä kartoitamme nykytilasi. Tällä toimenpiteellä voidaan lyhentää lääkärikäynnin kestoa huomattavasti.

Terveydenhoitajan palvelumme kattavat kaiken aina ravintoneuvonnasta rokotuksiin ja ompeleiden poistoon.

Yksilöllistä ja kuuntelevaa palvelua!

Konsultoi meitä hoitotarpeestasi. Hoidostasi vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen.

+358 41 3176 647

arkisin 8.00 – 16.00

info@klinikkasi.fi

Kapteeninkatu 14

48100 Kotka

Soita tästä