Sinun Klinikkasi

Meillä Sinua hoitaa aina tuttu henkilökunta. On tarpeenasi sitten manuaalinen terapia, sairauden diagnosointi ja hoito, kuntoutusohjelman laadinta, liikunnan ja harjoitusterapian ohjaus, ota rohkeasti yhteyttä. Klinikkasi on täällä Sinua varten.

Klinikkasin henkilökunta

Klinikkasin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa Sinua yksilöllisesti kaikissa terveyteesi liittyvissä kysymyksissä. Tutustu ihmisiimme.

Juuso Ylärakkola

Lääkäri
Lääketieteen lisensiaatti

Yleislääkärinä olen työskennellyt monilla eri lääketieteen toimialoilla kerryttäen tietoja ja taitoja. Tavoitteenani on potilaiden kokonaisvaltainen hoito kiinnittäen huomiota myös sairauksien perussyihin ja taustoihin, pelkkien oireiden sijasta.

Näin toimimalla pystytään luomaan jokaiselle paras mahdollinen suunnitelma tulevaisuuden elämänlaadun ja hyvinvoinnin parantamiseksi

Joonas Keituri

Osteopaatti
Koulutettu hieroja

Omaan vankan kokemuksen hoitaa eri ikäluokkien tuki- ja liikuntaelinvaivoja iästä riippumatta. Osteopatia sopii vauvasta ikäihmisiin ja hoidan kaikkia yksilöllisesti.

Hoitofilosofiani on kokonaisvaltaiseen hoitoon keskittyvä ja pyrin aina ottamaan huomioon yksilön ja juuri hänen tarpeensa. Sama vaiva voi johtua useasta eri syystä ja siksi en hoida pelkästään oiretta vaan pyrin löytämään aina syyn oireelle.

Aleksi Nikkinen

Osteopaatti
Fysioterapeutti
Koulutettu hieroja
Akupunktiokoulutus

Erityisosaamisenani ovat erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat, joiden hoitoon osteopaatin ja fysioterapeutin koulutukset antavat laajan ja monipuolisen näkökulman. Manuaalisen käsittelyn lisäksi annan asiakkaalleni tarvittaessa omahoidon ohjeet. Hoidossa pyrin aina löytämään syyn asiakkaan oireiden taustalla. Työssäni minulle tärkeä arvo on asiakkaiden kuunteleminen ja heistä välittäminen. Hoidan kaikkia ikäryhmiä lapsista ikäihmisiin.

Tuomo Turunen

Fysioterapeutti
Koulutettu hieroja

Vastaanotollani pyrin luomaan ilmapiirin, jossa asiakkaan on luonnollista ja helppoa olla. Hoitamisessa pidän tärkeänä luottamussuhteen luomista asiakkaan ja hoitajan välille.

Uskon, että parhaimpaan lopputulokseen päästään, kun otetaan huomioon asiakkaan oireiden lisäksi myös hänen elämäntilanteensa kokonaisuudessaan juuri sillä hetkellä. Hoitofilosofiani kivijalka muodostuu ihmisten tasa-arvoisesta kohtelusta ja kunnioittamisesta.

Samu Hämäläinen

Koulutettu hieroja

Lisäkoulutukset: Purentaelimistön hoito, yläraajan neurodynaaminen tutkiminen ja hoito

Osteopaattiopiskelija (opinnot alkaneet 2020)

Työkuvaani kuuluu erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito ja kuntoutus. Erityinen mielenkiinnonkohteeni on tarkka kliininen tutkiminen ja päättely, jolla pyritään selvittämään syy oireiden taustalla, jotta osataan valita kutakin tilannetta parhaiten palvelevat hoitomenetelmät.

Hoitoon voi kuulua manuaalista, eli käsin tehtävää hoitoa kuten hierontaa ja muita pehmytkudostekniikoita, nivelten mobilisaatioita ja manipulaatioita sekä terapeuttista harjoittelua tilanteesta riippuen. Tarvittaessa ohjaan asiakkaan eteenpäin oikealle ammattilaiselle.

Vastaanotolle voi tulla myös ilman suurempaa vaivaa rentoutumaan sekä palautumaan arjen rasituksista.

Kilpaurheilutaustani auttaa minua ymmärtämään myös urheilijoiden ongelmia ja kehonhuollon tärkeyttä lajityypillisten vaivojen ennaltaehkäisemiseksi.

Nea Mantila

Koulutettu hieroja

Lisäkoulutukset: Purentaelimistön hoito

Käytän klassisten ja urheiluhierontaotteiden lisäksi mobilisoivia hierontaotteita, erilaisia passiivisesti suoritettuja venytyksiä sekä nivelten- ja selkärangan mobilisaatioita. Tarvittaessa annan sinulle myös liikesuoritus ohjeita kotiin, saavuttaaksemme mahdollisimman hyvän lopputuloksen.

Pyrin hoidoillani vaikuttamaan asiakkaan tuntemuksiin kivusta, vaivoista ja stressistä. Hoidon on tarkoitus myös samalla rauhoittamaan mieltäsi.

Jyrki Piispa

Koulutettu hieroja

Osteopaattiopiskelija (opinnot alkaneet 2021)

Työssäni pyrin hoitamaan asiakasta mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Saadaksemme aikaan parhaan mahdollisen hoitotuloksen, arvioin yksilöllisesti arjen askareiden, työn sekä työergonomian, harrastusten, kilpailujen yms. aktiviteettien suhdetta lepoon sekä palautumiseen määrään ja laatuun.

Kehitän osaamistani myös paneutumalla ajantasaisiin, kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon ja yleiseen hyvinvointiin liittyviin asioihin.

Mikke Lempiäinen

Koulutettu hieroja

Osaamisalaani ovat klassinen
hieronta ja raajanivelten liikkuvuuden edistäminen. Hoitoni koostuu asiakkaan kehon kiputilojen ja ongelmakohtien kartoittamisesta
alkuhaastattelun, tutkimisen ja testaamisen avulla.

Hoidossani käytän klassisen sekä urheiluhieronnan otteita, mobilisoivia-, fascia- ja
venytystekniikoita sekä nivelten ja selkärangan mobilisaatioita.

Alexandra Liljeberg

AMK terveyden- ja sairaanhoitaja

Haluan hoitajan roolissani olla asiakkaan luottamuksen arvoinen. Toimin aina asiakaslähtöisesti ja olen hoitotilanteissa aidosti läsnä, kuunnellen ja antaen yksilöllistä ohjausta.

Vastaanotolleni voit hakeutua eri toimenpiteisiin, näytteenottoon tai silloin kun tarvitset tukea jonkin perussairauden hoitoon ja seurantaan. Voin vastaanotollani tehdä myös kattavan oire- ja nykytilakuvauksen sekä tarvittaessa konsultoin tai varaan lääkärillemme ajan.

Uskon että hoidon tavoitteet saavutetaan parhaiten silloin, kun hoitaja toimii asiantuntijan lisäksi myös tukijana ja kannustajana.

Minulle voit varata ajan matalalla kynnyksellä, oli ongelmasi minkälainen vaan. Yhdessä eteenpäin!

Anneli Seppälä-Lindroos

Kardiologian erikoislääkäri

Olen saanut tehdä työtä perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa monenlaisissa yksiköissä.
Sydän -ja verisuonisairauksien tutkimus, ennaltaehkäisy ja hoito on tärkeää kaikkialla terveydenhoidossa – matalalla kynnyksellä tulee päästä ajoissa tutkimuksiin tarvittaessa. Jokaisen potilaan kohdalla aloitetaan aina alusta, oireista ja riskitekijöistä, kohti diagnoosia ja hoitovaihtoehtoja.

Jasmin Mattsson

Ravitsemusterapeutti

Erityisosaamistani ovat pysyvät elintapamuutokset, kestävä painonhallinta, syömiskäyttäytymisen pulmat, kuten syömisen häiriintyminen ja tunnesyöminen, sekä liikkujan ravitsemus.

Olen saanut kiitosta lempeästä lähestymisestä ilman syyllistämisen pelkoa sekä tavastani asettua samalle tasolle asiakkaan kanssa. Koen, että parhaaseen lopputulokseen päästään yhdessä toimien, asiakkaan tahdissa.

Ravitsemuksessa mielestäni tärkeintä on joustava suhtautuminen syömiseen ja kehorauhan kunnioittaminen.

Tervetuloa vastaanotolleni omana itsenäsi – löydetään yhdessä sopivat ratkaisut hyvinvointisi tueksi!

 

Teemu Janhunen

Koulutettu hieroja

Apuvälineteknikko

Fysioterapeutti

 Minä voin auttaa sinua tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoitamisessa ja ennaltaehkäisemisessä.

Pidän tärkeänä asiakkaan kuuntelemista sekä hänen tarinansa huomioimista.

Hyödynnän terapiassa manuaalista käsittelyä, hierontaa sekä harjoitteluterapiaa.

Terapian suunnittelussa sinua motivoivat asiat ovat keskiössä.

Olen työskennellyt myös useamman vuoden paraurheilijoiden parissa, joten vastaanotolleni olet lämpimästi tervetullut myös mikäli käytössäsi on jokin apuväline.

 

Yksilöllistä ja kuuntelevaa palvelua!

Konsultoi meitä hoitotarpeestasi. Hoidostasi vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen.

+358 41 3176 647

info@klinikkasi.fi

Kapteeninkatu 14

48100 Kotka

Call Now ButtonSoita tästä