Sinun Klinikkasi, tervetuloa!

Klinikkasi on Kotkassa toimiva yksityinen lääkäriasema, joka tarjoaa lääkärin vastaanoton lisäksi kattavat kuntoutuspalvelut. Kuntoutuspalveluihin kuuluvat fysioterapia, osteopatia, sairaanhoito sekä hieronta. Kotkansaarella sijaitsevat uudet toimitilamme takaavat nykyaikaisen, turvallisen ja terveellisen ympäristön jokaiseen asiakaskohtaamiseen.

Me uskomme, että terveydenhuollon sydän on palvelussa!

Lääkärin työssä on kyse ihmisten auttamisesta. Potilaan aito kohtaaminen, kuunteleminen, keskustelu ja riittävä aika ovat kaiken perusta. Kyse paljon muustakin kuin akuutin oireen tai sairauden hoidosta. Toimintamme ydin on ihmisen yksilöllisessä kohtaamisessa sekä kokonaisvaltaisten hoitopolkujen luomisessa. Kun lääkäri tuntee potilaan, pystytään häntä auttamaan huomattavasti paremmin sekä tarvittaessa ohjaamaan asiakas jatkohoitoon juuri hänelle oikeaan paikkaan.

 

Haluamme uudistaa hoitotyön kulttuuria. Lääkärin työssä ei koskaan saa olla kyse liiketoiminnan tehostamisesta, numeroista. Fokus on aina ihmisessä. Jokaisella tulisi olla mahdollisuus tulla kuulluksi sekä saada parasta mahdollista hoitoa, apua ja huolenpitoa. 

Sinun Klinikkasi

Meillä Sinua hoitaa aina tuttu henkilökunta. On tarpeenasi sitten manuaalinen terapia, sairauden diagnosointi ja hoito, kuntoutusohjelman laadinta, liikunnan ja harjoitusterapian ohjaus, ota rohkeasti yhteyttä. Klinikkasi on täällä Sinua varten.

Yksityislääkärin vastaanotto

Kokenut lääkärimme palvelee Sinua missä tahansa terveyteesi liittyvässä pulmassa. Nopeasti, yksilöllisesti ja luotettavasti!

Lääkärin konsultaatio

Mikä tahansa terveyteesi liittyvä kysymys onkin, olemme valmiit palvelemaan Sinua.

Laboratoriotutkimukset

Kauttamme saat myös kaikki tarvittavat laboratoriotutkimukset.

Kuvantaminen

Kauttamme saat myös kaikki tarvittavat röntgen-, magneetti- ja ultraäänikuvantamistutkimukset.

Osteopaatin vastaanotto

Kokeneet ammattilaisemme auttavat sinua osteopatialla tuki- ja liikuntaelinongelmissa. Osteopatia sopii kaikenikäisille!

Fysioterapeutin vastaanotto

Meiltä saat laadukasta fysioterapiaa hyvinvointisi parantamiseen, tueksi ja vaivojen ennaltaehkäisyyn!

Yksilöllistä ja kuuntelevaa palvelua!

Konsultoi meitä hoitotarpeestasi. Hoidostasi vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen.

+358 41 3176 647

arkisin 8.00 – 16.00

info@klinikkasi.fi

Kapteeninkatu 14

48100 Kotka

Soita tästä