Hieronta

Hieronnasta saat apua kipeytyneisiin ja jännittyneisiin lihasperäisiin kiputiloihin.

Hierojillamme on hyvät valmiudet myös edistää niveliesi liikkuvuutta ja ehkäistä kipua. Tarvittaessa voit hakeutua hierontaan myös rentoutuaksesi!

Klinikkasin ammattitaitoiset ja koulutetut hierojat palvelevat sinua tarpeen mukaan suomeksi tai englanniksi.

Jos sinulla on kysymyksiä hoidosta, hoidon tarpeen arvioinnista tai toteutuksesta niin ota rohkeasti yhteyttä. Vastailemme kysymyksiin ja sovitaan juuri sinulle paras mahdollinen hoito.

Kenelle hieronta sopii?

Hieronta sopii kaiken ikäisille ja suoritetaan aina terveydenhuollon ammattilaisen toimesta.

Koulutetut hierojamme pyrkivät auttamaan tuki- ja liikuntaelinsairauksista ja -ongelmista kärsiviä ihmisiä yksilöllisesti. Hoidossa huomioidaan aina yksilöllisyys ja hoitotapahtuman tekniikat sekä toimet valitaan aina asiakaskohtaisesti.

Hierojamme kunnioittavat asiakkaan tarpeet aina oli hoitoon hakeutumisen syy rentoutumisessa tai vaivan hoidossa. 

Mitä hieronnalla hoidetaan?

Hieronnasta apua rentoutumiseen, kipuihin, särkyyn ja liikkumisen ongelmiin. Kaikki hierojamme ovat terveydenhuollon ammattilaisia!

 • Kaikenlaiset muut vaivat
 • Tarkastukset
 • Rentoutuminen
 • Säryt ja kivut
Hyvä tietää myös nämä

Kaikki hierojamme ovat terveydenhuollon ammattilaisia Koulutettuja hierojia. Koulutetun hierojan -nimikettä saa käyttää ainoastaan Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattilainen, joka on suorittanut asianmukaisen koulutuksen hyväksytysti.  

 

  Aloitetaanko heti?

  Hierojiemme vastaanotot ovat valmiina palvelemaan juuri sinua, yksilöllisesti, nopeasti ja vaivattomasti.

  Koulutetut hierojamme

  Klinikasin ammattitaitoinen ja henkilökunta auttaa Sinua yksilöllisesti kaikissa terveyteesi liittyvissä kysymyksissä.

  Jyrki Piispa

  Koulutettu hieroja
  Osteopaattiopiskelija (opinnot alkaneet 2021)

  Työssäni pyrin hoitamaan asiakasta mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Saadaksemme aikaan parhaan mahdollisen hoitotuloksen, arvioin yksilöllisesti arjen askareiden, työn sekä työergonomian, harrastusten, kilpailujen yms. aktiviteettien suhdetta lepoon sekä palautumiseen määrään ja laatuun.

  Kehitän osaamistani myös paneutumalla ajantasaisiin, kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon ja yleiseen hyvinvointiin liittyviin asioihin.

  Samu Hämäläinen

  Koulutettu hieroja
  Osteopaattiopiskelija (opinnot alkaneet 2020)

  Työkuvaani kuuluu erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito ja kuntoutus. Erityinen mielenkiinnonkohteeni on tarkka kliininen tutkiminen ja päättely, jolla pyritään selvittämään syy oireiden taustalla, jotta osataan valita kutakin tilannetta parhaiten palvelevat hoitomenetelmät.

  Hoitoon voi kuulua manuaalista, eli käsin tehtävää hoitoa kuten hierontaa ja muita pehmytkudostekniikoita, nivelten mobilisaatioita ja manipulaatioita sekä terapeuttista harjoittelua tilanteesta riippuen. Tarvittaessa ohjaan asiakkaan eteenpäin hänelle parhaiten sopivalle ammattilaiselle.

  Vastaanotolle voi tulla myös ilman suurempaa vaivaa rentoutumaan sekä palautumaan arjen rasituksista.

  Kilpaurheilutaustani auttaa minua ymmärtämään myös urheilijoiden ongelmia ja kehonhuollon tärkeyttä lajityypillisten vaivojen ennaltaehkäisemiseksi.

  Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki kouluikäisistä alkaen ja käynnin voit varata ajanvarauksesta kohdasta Hieronta -> Osteopaattiopiskelijan vastaanottokäynti.

  Teemu Janhunen

  Koulutettu hieroja
  Apuvälineteknikko
  Fysioterapeutti

  Minä voin auttaa sinua tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoitamisessa ja ennaltaehkäisemisessä.

  Pidän tärkeänä asiakkaan kuuntelemista sekä hänen tarinansa huomioimista.

  Hyödynnän terapiassa manuaalista käsittelyä, hierontaa sekä harjoitteluterapiaa.

  Terapian suunnittelussa sinua motivoivat asiat ovat keskiössä.

  Olen työskennellyt myös useamman vuoden paraurheilijoiden parissa, joten vastaanotolleni olet lämpimästi tervetullut myös mikäli käytössäsi on jokin apuväline.

  Otto Olkkonen

  Loppuvaiheen fysioterapiaopiskelija (valmistuminen joulukuu 2023)
  Koulutettu hieroja

  Hoidan asiakkaitani yksilöllisesti ja pyrin löytämään aina syyn oireen taustalla. Erityisosaamistani ovat tuki- ja liikuntaelinten vaivat, joiden hoitoon hierojan sekä fysioterapeutin koulutus antavat hyvän pohjan. Minulla on laaja kilpaurheilutausta, joka auttaa ymmärtämään urheilijoiden ongelmia ja lajityypillisiä vaivoja. Olen myös työskennellyt tekonivelleikattujen potilaiden kanssa.

  Minulle rauhallisuus ja asiakkaan kuuntelu on tärkeää, jotta saan muodostettua kokonaisvaltaisen kuvan asiakkaan tilanteesta ja sitä kautta paremman hoitotuloksen.

  Yksilöllistä ja kuuntelevaa palvelua!

  Konsultoi meitä hoitotarpeestasi. Hoidostasi vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen.

  +358 41 3176 647

  arkisin 8.00 – 16.00

  info@klinikkasi.fi

  Kapteeninkatu 14

  48100 Kotka

  Soita tästä