Kuntoutuspalvelumme

Mikä tahansa terveyteesi liittyvä kysymys onkin, olemme valmiit palvelemaan sinua. Vaivasi voi olla akuutti sairastuminen tai pidempiaikainen vaiva. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua. Halutessasi sinua palvelee aina tuttu, tilanteeseesi perehtynyt henkilö.

Kuntoutuksesi suunnitellaan sinulle sopivalla tavalla, tarvittaessa yhtä tai useampaa asiantuntijaa hyödyntäen. Välittäminen, hoidon kokonaisvaltaisuus ja yksilöllisyys ovat tärkeimmät arvomme.

Osteopatia
  • Osteopatia on tehokas ja turvallinen manuaalinen eli käsin tehtävä hoitomuoto.  Osteopaatti on virallinen terveydenhuollon ammattihenkilö ja osteopatiaa saa antaa vain koulutettu osteopaatti. TUTUSTU Osteopatiapalveluihimme.
Fysioterapia
  • Fysioterapian avulla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia toimintakyvyn ongelmia. LUE LISÄÄ Fysioterapiapalveluistamme.
Hieronta
  • Hieronnasta saat apua kipeytyneisiin ja jännittyneisiin lihasperäisiin kiputiloihin. Hierojillamme on hyvät valmiudet myös edistää niveliesi liikkuvuutta ja ehkäistä kipua. HIERONTASIVULLA lisää infoa. 
Akupunktio
  • Akupunktion avulla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia toimintakyvyn ongelmia. TUTUSTU Akupunktiopalveluihimme.

Yksilöllistä ja kuuntelevaa palvelua!

Konsultoi meitä hoitotarpeestasi. Hoidostasi vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen.

+358 41 3176 647

arkisin 8.00 – 16.00

info@klinikkasi.fi

Kapteeninkatu 14

48100 Kotka

Soita tästä