Jalkaterapia

Klinikkasin jalkaterapeutti (AMK) Pasi Salo on asiantuntija jalkojen terveyden edistämisessä sekä jalkasairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Jalkaterapeuttimme on alaraajaongelmien erityisosaaja.

Erityisosaamisena jalkaterapiassa on varsinkin diabeetikkojen sekä reumaatikkojen jalkavaivojen hoito. Klinikkasilla hoitoihin kuuluu tarvittaessa myös erilaisten oirekuvien perusteella tehtävät alaraajatutkimukset sekä kävelyanalyysi.

Usein jalkaterapeutille tullaan lääkärin ohjeistuksesta, mutta lähete ei kuitenkaan ole välttämätön. Ajan voi varata suoraan silloin kun tarvitset mitä tahansa apua jalkojesi hoidossa.

Jalkaterapeutti tutkii vastaanotolla hoitoon tulevan henkilön alaraajat ja selvittää, mitkä asiat aiheuttavat ongelmia alaraajojen toiminnassa. Tämän selvityksen perusteella suunnitellaan yksilöllinen hoidontarve. Tarvittaessa hyödynnetään moniammatillista yhteistyötä, jossa fysioterapeutti ja jalkaterapeutti toimivat yhdessä parhaan yksilöllisen hoidon saavuttamiseksi.

Orthopodo-pohjalliset:

Klinikkasilta saat jalkaterapeutin tutkimuksen perusteella tuotetut erittäin laadukkaat Orthopodo-tukipohjalliset. Tukipohjalliset voivat olla monessa tilanteessa hyödyksi, kuten matalakaarisen jalan (pes planus), korkeakaarisen jalan (pes cavus) tai vaivaisen luun (hallux valgus) hoidossa.

Pohjallisten teossa hintaan sisältyy aina pohjallinen sekä siihen tarvittavat tutkimukset kuten alaraajojen toiminnallinen tarkastelu, digitaalinen skannaus ja biomekaaniset tutkimukset. Näillä tutkimuksilla saadaan selville mahdollinen pohjallisten tarve.

Jalkaterapeuttimme esittely

Olen urheilullinen, ahkera sekä tunnollinen. Pystyn itsenäiseen työhön, mutta joukkuelajin harrastajana tiedän kuinka tärkeätä hyvän tuloksen kannalta on työskennellä myös tiiminä asiakkaiden hyväksi. Pystyn sopeutumaan uusiin ja muuttuviin tilanteisiin hyvin. Jalkaterapia on kiinnostanut minua ammatin tuoman haasteellisuuden sekä sen nopean kehityksen vuoksi. Alaraajojen ja jalkaterän alueen vaivojen jatkuvasti lisääntyessä jalkaterapiapalveluiden tärkeys ja kysyntä kasvaa. Tuki-ja liikuntaelinsairauksien sekä diabeteksen lisääntyminen kasvattavat jalkaterapian tarvetta jatkuvasti. Koen pystyväni vastaamaan näihin haasteisiin 10-vuoden työkokemuksen ansiosta yksityisellä sektorilla. Asiakaskunta on ollut monipuolista ja työssä olenkin päässyt hyödyntämään ongelmanratkaisutaitojani.

Olen tottunut kohtaamaan kaiken ikäisiä asiakkaita työpäivän aikana. Jokaisella on ollut yksilöllinen alaraaja vaiva / ongelma mitä olemme yhdessä asiakkaan kanssa lähteneet hoitamaan. Kohtaan asiakkaan kunnioittavasti ja yksilöllisesti ottaen huomioon jalkaterapiaprosessiin kuuluvat tekijät kokonaisvaltaisesti. Minulle on tärkeää saada asiakkaat vakuuttuneeksi työstäni, ohjauksesta ja neuvoista joita heille annan.
Työhöni kuuluu tällä hetkellä: Iho- ja kynsimuutokset, alaraajatutkimukset, pohjallisten tekeminen sekä pre- ja postoperatiivinen kuntoutustyö.

Työ jalkaterapeuttina on luovaa, vaihtelevaa sekä antoisaa. Haluan kehittää ja kouluttaa itseäni jatkuvasti tulevaisuuden haasteissa. Odotan uusia tuulia Klinikkasi-yrityksen organisaatiossa, missä pääsisin jakamaan ammattitaitoani ja tekemään moniammatillista yhteistyötä, taaten asiakkaalle parhaan mahdollisen hoidon. Tulevalta toivon uusia haasteita uudessa työyhteisössä, kannustavaa ja positiivista työilmapiiriä, mahdollisuutta kehittää osaamistani jalkaterapian asiantuntijana ja kouluttautua lisää.
Moniammatillinen yhteistyö sekä sen kehittäminen kiinnostaa minua, uskon sen antavan parhaan mahdollisen hoidon asiakkaalle sekä tukevan omaa työtäni jalkaterapeuttina. Olen tottunut myös itsenäiseen työhön ja pystyn tekemään omia ratkaisuja ja päätöksiä. Itsenäisen työn onnistumiset antavat/luovat uskoa omaan osaamiseeni sekä asiantuntijuuteeni jalkaterapeuttina.

Pasille pystyy nyt varaamaan aikaa nettiajanvarauksestamme tai soittamalla numeroon 041 3176 647 arkisin klo. 9.00 – 15.00.

Yksilöllistä ja kuuntelevaa palvelua!

Konsultoi meitä hoitotarpeestasi. Hoidostasi vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen.

+358 41 3176 647

arkisin 8.00 – 16.00

info@klinikkasi.fi

Kapteeninkatu 14

48100 Kotka

Soita tästä