Psykologia

Olen lasten, nuorten ja lapsiperheiden asioihin erikoistunut psykologi. Vastaanotolleni voit hakeutua kaikissa lapsen tai nuoren kehitykseen liittyvissä haasteissa (esim. oppimisen, käyttäytymisen tai mielenterveyden vaikeuksissa). Laadin tutkimus- ja hoitosuunnitelmat aina yhteistyössä asiakkaideni kanssa, heidän toiveitaan ja elämäntilannettaan kunnioittaen. Työskentelykielinä onnistuvat sekä ruotsi, suomi että englanti.

Peterille pystyy nyt varaamaan aikaa nettiajanvarauksestamme tai soittamalla numeroon 041 3176 647 arkisin klo. 9.00 – 15.00.

Hinnasto

Psykologin tutkimukset

Psykologin tutkimuksiin kuuluvat mm. kehitystason arviot, koulukypsyysarviot, oppimisvaikeustutkimukset, neuropsykiatriset psykologin arviot (esim. ADHD-arviot ja autismin piirteiden kartoitukset) sekä tunne-elämän kartoitukset.

Suppea tutkimus, 600€

Sisältää perheen alkuhaastattelun (30-90 min.), tutkimustapaamisia lapsen kanssa (yhteensä n. 90 min.), tiedonhankintaa päiväkodista/koulusta sekä tulkintaa ja analysointia sekä perheen palautteenannon (60-90min.).

Laaja tutkimus, 890€

Sisältää perheen alkuhaastattelun (30-90 min.), tutkimustapaamisia lapsen kanssa (yhteensä n. 180 min.), tiedonhankintaa päiväkodista/koulusta sekä tulkintaa ja analysointia, mahdollisen havainnointitilaisuuden koulussa/päiväkodissa (60-120 min.) sekä perheen palautteenannon (60-90 min.).

Erittäin laaja tutkimus, 1050-1580€

Sisältää perheen alkuhaastattelun (60-90 min.), tutkimustapaamisia lapsen kanssa (yhteensä yli 180 min.), tiedonhankintaa päiväkodista/koulusta sekä tulkintaa ja analysointia, mahdollisen havainnointitilaisuuden koulussa/päiväkodissa (120-240 min.) sekä perheen palautteenannon (60-90 min.).

Jatkotutkimus, hinta-arvio pyydettäessä

Sisältää samoja elementtejä kuin muut tutkimukset, mutta on räätälöitävissä sen mukaan, mitä aiemmissa tutkimuksissa on jo tutkittu ja mikä nykyinen kysymyksenasettelu on.

Ylimääräinen palaute, 140€

Sisältää ylimääräisen suullisen palautteenannon (60-90 min.) esim. koulun tai päiväkodin henkilökunnalle.

Nuorten tukikeskustelut

Tukikeskusteluja tarjotaan nuorille (10-19-vuotiaille) elämänkriisien hoitoon, murrosiän kipukohtien tueksi, oman identiteettikehityksen tueksi, lievän ja keskivaikean ahdistuksen ja masennuksen hoitoon sekä oppimisen tueksi.

Tutustumiskäynti, 30€

Sisältää yhden 45 min. käynnin nuoren kanssa tai nuoren ja hänen vanhempiensa kanssa.

Keskustelukäynti, 89€

Sisältää yhden 60 min. keskustelukäynnin nuoren kanssa.

Oppimisen tukikäynti, 99€

Sisältää yhden 60 min. keskustelu- ja oppiharjoittelukäynnin nuoren kanssa.

Perheentuki

Neuvontakäyntejä voidaan käyttää esim. perheensisäisten ristiriitojen selvittelyyn, kasvatuksen tueksi, perhedynamiikan parantamiseksi tai vanhempi-lapsi-suhteen elvyttämiseksi.

Tutustumiskäynti, 50€

Sisältää yhden 45 min. käynnin perheelle. Perhe itse päättää kokoonpanosta.

Neuvontakäynti, 149€

Sisältää yhden 90 min. käynnin perheelle. Perhe itse päättää kokoonpanosta.

Henkilöstöjen palvelut

Henkilöstön tukipalvelut suunnataan lasten ja nuorten kanssa työskenteleville opetus-, varhaiskasvatus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Lyhytkonsultaatio, 125€ (sis. ALV 24%) [veroton hinta 100,81€]

Sisältää yhden 60 min. käynnin opetus-, varhaiskasvatus-, sosiaali- tai terveydenhuollon yksikön työntekijöiden kanssa. Konsultaatiossa käsitellään yksi tapaus nimettömästi ja yleisellä ongelmanratkaisutasolla.

Päiväkonsultaatio, 1100€

Sisältää yhden päivän aikana tapahtuvan konsultaatiojakson (n. 7 tuntia), johon voi kuulua esim. havainnointia lapsen/nuoren lähiympäristössä, tapaamisia lapsen huoltajien ja työyksikön henkilöstön kanssa, aiempiin tutkimustuloksiin perehtymistä sekä kirjallinen yhteenveto huomioista ja suosituksista. Päiväkonsultaatiossa tapausta käsitellään nimellä ja näin ollen lapseen syntyy tilapäinen asiakassuhde.

Työnohjaus, 115€ (sis. ALV 24%) [veroton hinta 92,74€]

Sisältää yhden 45 min. yksilötyönohjaustapaamisen.

Yksilöllistä ja kuuntelevaa palvelua!

Konsultoi meitä hoitotarpeestasi. Hoidostasi vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen.

+358 41 3176 647

arkisin 8.00 – 16.00

info@klinikkasi.fi

Kapteeninkatu 14

48100 Kotka

Soita tästä